Ravintola RinneAvoinna 3.-6.12.
La-ma 11-17 ti 11-15
Länsikeskuksentie 6, 
42100 JÄMSÄ
puhelin 040 7348 608
info@himosmajoitus.fi

Ravintola RinneAvoinna 3.-6.12.
La-ma 11-17 ti 11-15
Länsikeskuksentie 6, 
42100 JÄMSÄ
puhelin 040 7348 608
info@himosmajoitus.fi

Legendaarista After Ski -meininkiä jo vuodesta 2014!

Himos ravintolat

Ravintola Rinne Himoksen keskiössä

Kaudelle 2013 - 2014 avattu ravintola Rinne palvelee Himoksen asiakkaita monessa muodossa. Rinteestä löytyy kaiken kaikkiaan kolme ravintolaa aivan Länsi-Himoksen juurella. Kiireisimmät herkuttelevat buffét-pöydän antimista, hampurilaisnälkä taittuu BurgerRinteessä ja nautiskelijat valitsevat annoksensa bistron listalta. 

Himoksen ravintoloihin mahtuu useampikin vierailija kerralla

Lähellä välinevuokraamoa sijaitsevat Himos ravintolat palvelevat laskettelijoita ja muiden kausien vieraita reiluissa tiloissa, joihin mahtuu syömään isommallakin porukalla. Himoksen ravintolamme maukkaat ruoat pitävät laskettelijan kuin laskettelijan rinteissä vielä hyvän tovin tankkauksen jälkeen! Tilavaan ravintolaan mahtuu hyvin Himoksen vierailijoita, joten voit tulla syömään juuri silloin, kun se laskettelupäiväsi aikatauluun parhaiten sopii.

Ravintolassa tarjolla Himoksen legendaarisinta After Ski -tunnelmaa

Suosittu Himoksen Ravintola Rinne tarjoilee kaikille asiakkaille maittavien ruokien lisäksi legendaarista After Ski -tunnelmaa aivan rinteiden lähettyvillä. Mikä onkaan parempi tapa päättää laskettelupäivä, kuin ottaa ilo irti muiden laskettelijoiden kanssa? After Ski-bailuja tahdittaa talvilauantaisin Dj Tico, joka saa väsyneemmänkin laskijan tanssijalan vipattamaan! Lue lisää After Ski -bileistämme!

Ravintola ja kokoustilat Himoksen rinteiden läheisyydessä 

Ravintolan lisäksi Rinteestä löytyy nykyaikaisesti varustellut kokoustilat. Tämä tarjoaa erinomaiset puitteet esimerkiksi virkistyspäivän viettämiseen Himoksella, kun kokoustilojen lisäksi samasta paikasta järjestyvät myös ruuat ja aktiviteetteihin ei ole pitkä matka. Kokoustilojen ohella upea ravintola Rinteen saunaosasto hulppeilla näkymillä porealtaineen tarjoaa rentoutumista kokouksen tai laskettelupäivän päätteeksi. Tästä on vaikeaa enää tehdä mukavampaa Himoksella vietettyä päivää! Ota meihin yhteyttä ja kysy tarkemmin saunaosaston ja ravintolankin tarjonnasta!

Himosmajoituksen reception löytyy myös ravintola Rinteestä. Tervetuloa herkuttelemaan ja rentoutumaan ravintolaamme Himokselle!

banneri lounasbuffa ja buffarannekkeet

Ravintola Rinne avoinna

Ravintola Rinne avoinna 3.-6.12.
La-ma 11-17 ti 11-15

Runsas buffetlounas tarjolla aukioloaikojen mukaan. Bistrosta burgereita, pizzoja, makkaraperunaa ym. muita herkkuja!

Tiedustelut ja varaukset:

p. 040 734 8608 / 020 787 1170
info@himosmajoitus.fi