Himosmajoitus

Länsikeskuksentie 6
42100 JÄMSÄ

puhelin 020 787 1170

info@himosmajoitus.fi

Vuokramökkien tarjonta Himoksella

Himoksen vuokramökit

Jämsässä sijaitseva Himos on tullut monille suomalaisille tutuksi ja tunnetuksi etenkin talvimatkailukohteena. Monipuoliset rinteet, hyvät liikenneyhteydet ja viihtyisät, palveluiden välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mökit ovat tehneet Himoksesta erittäin suositun laskettelukohteen, jonne saapuminen on vaivatonta läheisistä suurkaupungeista ja vaikka pidemmästäkin matkasta. Kesäaikaan Himos toimii monien tapahtumien ja festivaalien alueena, jolloin vuokramökit on myös Jämsään tulleiden tapahtumavieraiden käytössä. Saat vuokramökit Himoksen keskeisimmiltä sijainneilta Himosmajoitukselta, kaikkina vuodenaikoina! Himoksen vuokramökkimme ovat varustelultaan ja sijainneiltaan erinomaisia! 

Vuokramökit Himoksen parhailta paikoilta

Himosmajoitus tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia viihtyisistä mökeistä lähellä laskettelurinteitä tai halutessasi syrjemmässä Himoksen sykkeestä. Valittavissasi on paljon vuokramökkejä Himoksen alueen parhailta paikoilta. Majoitu mökissä toiveidesi mukaan tapahtumien keskipisteessä tai omassa rauhassa hieman sivummalla, ylellisesti varustetussa huvilassa tai vähän vaatimattomammin pienemmässä mökissä. Vuokramökit sijaitsevat eri puolilla Himosta, lähellä Jämsää ja sen keskustaa.

Tutustu mökkitarjontaamme sekä varausehtoihin ja varaa kohteesi helposti online-varaamostamme. Alla olevista majoituskohdelinkeistä pääset suoraan kohteen varaukseen. Tervetuloa lomailemaan ja majoittumaan mökkiin Himokselle!

Himoksen vuokramökkimme