Ravintola RinneAvoinna
Pe ja la klo 17-23
Länsikeskuksentie 6, 
42100 JÄMSÄ
puhelin 040 7348 608
info@himosmajoitus.fi

Ravintola RinneAvoinna
Pe ja la klo 17-23
Länsikeskuksentie 6, 
42100 JÄMSÄ
puhelin 040 7348 608
info@himosmajoitus.fi

Legendaarista After Ski -meininkiä jo vuodesta 2014!

Himos Ravintola Rinne

Ravintola Rinne Himoksen keskiössä

Kaudelle 2013 - 2014 avattu ravintola Rinne palvelee Himoksen asiakkaita monessa muodossa. Rinteestä löytyy kaiken kaikkiaan kolme ravintolaa. Kiireisimmät herkuttelevat buffét-pöydän antimista, hampurilaisnälkä taittuu BurgerRinteessä ja nautiskelijat valitsevat annoksensa bistron -listalta. Ravintola sijaitsee avain Länsi-Himoksen juurella, joten rinteestä on helppo tulla herkuttelemaan!

Tilavaan ravintolaan mahtuu useampikin Himoksen vierailija kerralla

Lähellä välinevuokraamoa sijaitseva ravintola palvelee Himoksen laskettelijoita ja muiden kausien vieraita reiluissa tiloissa, joihin mahtuu syömään isommallakin porukalla. Maukkaat ruoat pitävät laskettelijan kuin laskettelijan rinteissä vielä hyvän tovin tankkauksen jälkeen!

Himoksen legendaarisinta After Ski -tunnelmaa

Ravintola Rinne tarjoilee kaikille Himoksen asiakkaille maittavien ruokien lisäksi legendaarista After Ski -tunnelmaa aivan rinteiden lähettyvillä. Mikä onkaan parempi tapa päättää laskettelupäivä, kuin ottaa ilo irti muiden laskettelijoiden kanssa? 

Ravintola ja kokoustilat Himoksen rinteiden läheisyydessä 

Ravintolan lisäksi Rinteestä löytyy nykyaikaisesti varustellut kokoustilat. Tämä tarjoaa erinomaiset puitteet esimerkiksi virkistyspäivän viettämiseen Himoksella, kun kokoustilojen lisäksi samasta paikasta järjestyvät myös ruuat ja aktiviteetteihin ei ole pitkä matka. Kokoustilojen ohella upea saunaosasto hulppeilla näkymillä porealtaineen tarjoaa rentoutumista kokouksen tai laskettelupäivän päätteeksi. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarkemmin saunaosaston ja ravintolankin tarjonnasta!

Himosmajoituksen reception löytyy myös ravintola Rinteestä. Tervetuloa herkuttelemaan ja rentoutumaan!

Ravintola Rinteen buffarannekkeet

Rinteen tasokas illalisbuffet

Ravintola Rinne avoinna

Perjantaisin ja lauantaisin klo 17-23 (Syysillan buffet)

Muina aikoina palvelemme tilauksesta. Soita ja kysy lisää!
p. 040 7348 608 / 020 787 1170
info@himosmajoitus.fi