Himosmajoitus

Länsikeskuksentie 6
42100 JÄMSÄ

puhelin 020 787 1170

info@himosmajoitus.fi

Vuokramökkien tarjonta Himoksella

Majoitus Jämsä, Himoksen aluekartta

Vuokramökit Himoksella, Jämsässä

Jämsässä sijaitseva Himos on tullut monille suomalaisille tutuksi ja tunnetuksi etenkin talvimatkailukohteena. Monipuoliset rinteet ja hyvät liikenneyhteydet ovat tehneet Himoksesta erittäin suositun laskettelukohteen, jonne saapuminen on vaivatonta läheisistä suurkaupungeista ja vaikka pidemmästäkin matkasta. Kesäaikaan Himos toimii monien tapahtumien ja festivaalien alueena, jolloin majoitustarjontamme on myös Jämsään tulleiden tapahtumavieraiden käytössä.

Vuokramökit Himoksen parhailta paikoilta Jämsän läheltä

Himosmajoitus tarjoaa monipuolisia mökkimajoitusmahdollisuuksia lähellä laskettelurinteitä tai halutessasi syrjemmässä Himoksen sykkeestä. Valittavissasi on paljon vuokramökkejä Himos-alueen parhailta paikoilta. Majoitu halusi mukaan tapahtumien keskipisteessä tai omassa rauhassa hieman sivummalla, ylellisesti varustetussa huvilassa tai vähän vaatimattomammin pienemmässä mökissä. Mökit sijaitsevat eri puolilla Himosta, lähellä Jämsää ja sen keskustaa.

Tutustu mökkitarjontaamme sekä varausehtoihin ja varaa kohteesi helposti online-varaamostamme. Alla olevista majoituskohdelinkeistä pääset suoraan kohteen varaukseen. Tervetuloa lomailemaan ja majoittumaan mökkiin Himokselle!

Himoksen vuokramökkimme