Himosmajoitus

Länsikeskuksentie 6
42100 JÄMSÄ

puhelin 020 787 1170

info@himosmajoitus.fi

Hiihtolomaviikot Himoksella

Lähde nauttimaan perheen tai kavereiden kanssa laskettelusta ja yhdessäolosta!

Himos tarjoaa monipuolisia palveluita ja aktiviteettejä, laskettelukelit ovat helmi-maaliskuussa parhaimmillaan! Keväiset ja aurinkoiset kelit houkuttelevat mäkeen ja vaikka After Ski-terassille! Valitse majoitus mökissä rinteiden läheisyydessä tai hieman kauempaa, valikoimaa riittää! Selaa mökkejä online-kaupassamme tai ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 020 787 1170, niin autamme lomasi suunnittelussa! Online-kaupasta varaukset min.3 vrk ennen varauksen alkua.

Ravintola Rinne palvelee hiihtolomaviikoilla joka päivä klo 11-20 (su 1.3. klo 11-18). Monipuolinen lounasbuffet tarjolla päivittäin klo 11-18. Voit myös ostaa buffa-rannekkeet haluamillesi päiville ja herkutella lounasbuffasta ja juomista rajattomasti klo 11-17. Vältyt kassajonoilta ja laskettelulle jää enemmän aikaa! Varaa buffarannekkeet mökkivarauksen yhteydessä tai osta suoraan ravintolasta. 

Rinteen After ski ja Himos tanssii pöydillä! -kisa 9 viikon lauantaina 29.2. klo 15-18. Dj Tico viihdyttää mukaansatempaavilla hiteillä. Tanssikisan palkintoina muun muassa Rinteen buffalahjakorttisekä HK:n tuotekassi.

Vuorikahvio Pohjois-Himoksen huipulla palvelee pohjois-rinteiden ollessa auki klo 11-18. Tarjolla herkullista rinneruokaa ja legendaarisia paikan päällä leivottuja possumunkkeja ja korvapuusteja!

Laskettelurinteiden aukioloajat

Latutiedot

Himos Areenan esiintyjät

Terveutuloa Himokselle!

hiihtoloma